Bugs achter volgen Windows10 met versie 1909

De eerste bug: Deze komt regelmatig voor. De eerste bug is een doorlopende wake-up van het systeem. Deze komt alleen voor op sommige systemen, maar is erg vervelend. Dat betekent dat de laptop niet uit gaat en dat je online blijft. Het ergste is dat de computer aanblijft, ongeacht instellingen in Energiebeheer en slaapstand.”

De tweede bug: Deze komt veel meer voor en is bijna overal. Verschillende gebruikers vinden het een issue : Windows 10 versie 1909 heeft een bijgewerkte verkenner zodat je snel zoekresultaten van lokale en OneDrive-content in een voorbeeldweergave ziet. Hoewel deze zoekbalk nuttig is, bevriest hij gedurende lange periodes en dit wordt bevestigd door een groot aantal gebruikers. Versie 1909 schakelt ook de rechtermuisknop uit in de verkenner en gebruikers kunnen geen tekst plakken in de zoekbalk met de muis.”

Het klinkt meer alsof de code die zoeken in de verkenner implementeert is vervangen en dat dit mislukt is. Maar dat is niet het einde van het verhaal, want Microsoft kent dit probleem al zeker sinds de eerste uitrol van 1909 en heeft er tot nu aan toe niets aan gedaan.