Uneed-IT https://uneed-it.nl Wed, 16 Feb 2022 14:56:56 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.5 https://uneed-it.nl/wp-content/uploads/2020/12/cropped-New-Project-27-32x32.png Uneed-IT https://uneed-it.nl 32 32 Kerst groet aan iedereen https://uneed-it.nl/kerst-groet-aan-iedereen/ Fri, 24 Dec 2021 10:17:24 +0000 https://uneed-it.nl/?p=2428 Wij wensen iedereen fijne feestdagen

]]>
Update Openingstijden https://uneed-it.nl/update-openingstijden/ Mon, 20 Dec 2021 08:53:02 +0000 https://uneed-it.nl/?p=2413 Openingstijden

U kunt ons bereiken op ons servicenummer 0630985409, Technische Dienst 0182- 820218 en via Whatsapp op nummer 0642624620 van Ma. tot Vr. van 8.00 tot 23.00 uur.

Onze services voor het ophalen en bezorgen van uw reparaties blijft gewoon van kracht. U kunt daar gebruik van maken. Wij blijven open voor het brengen en ophalen voor onderhoud en reparaties zonder afspraak.

Pakketten van UPS, DHL, DHL Express en DPD kunnen worden gebracht en afgehaald van 8:00 tot 18:00. Maandag tot Vrijdag. Uneed-IT en ImakeIT is een dienstverlenend bedrijf voor communicatie, reparaties aan netwerken en servers en reparaties aan smartphones, tablets, computers, laptops.

Dit betekent voor u dat onze Technische Dienst volledig open is en toegankelijk. Wel dient u de geldende regels in acht te nemen. We zullen altijd ons best doen om voor u beschikbaar te zijn.

Heeft u nog vragen of informatie nodig? Dan staan wij graag u klaar met de lekkerste bakje koffie.

Team Uneed-IT en ImakeIT

]]>
Wordt er gespiekt bij u? https://uneed-it.nl/wordt-er-gespiekt-bij-u/ Fri, 10 Dec 2021 12:07:17 +0000 https://uneed-it.nl/?p=2388 Zo houd je online pottenkijkers buiten de deur.

Virtual private networks (VPN’s), diensten die je internetverkeer via een tussenstation doorsturen, zijn nog steeds dé populairste manier voor consumenten om hun privacy zeker te stellen op internet. Ze zorgen ervoor dat je online verkeer wordt versleuteld, waardoor op een openbaar netwerk niet zomaar kan worden meegekeken.

Toch zitten er ook wat mitsen en maren aan. Het massale gebruik van de dienst ExpressVPN kwam eerder dit jaar in opspraak. Het bedrijf achter deze superpopulaire VPN werd toen opgekocht door Kape, een verzamelaar van VPN-diensten met een verleden in ongewilde advertentiesoftware. Sommige werknemers van ExpressVPN bleken voormalige Amerikaanse spionnen te zijn.

Volgens ExpressVPN is er weinig om je zorgen over te maken. Ze hebben ‘goede beveiliging tegen interne en externe dreigingen’, via speciale software die in de gaten houdt of iemand aan de servers morrelt. Toch waarschuwen sommige beveiligingsspecialisten om op te letten voor welke VPN je kiest: het blijven commerciële bedrijven.

Maar hoe goed beschermt mijn VPN dan mijn privacy?
Dat ligt er helemaal aan waar je het voor gebruikt. Geen enkele manier om je privacy op internet te beschermen is compleet waterdicht. Als je je locatie wil beschermen door servers online te foppen over waar je data vandaan komen, dan is een VPN ideaal. Ook als je bijvoorbeeld stiekem gebruik wil maken van videodiensten in het buitenland, doet een VPN gewoon wat je wil. Je maakt het je eigen internetprovider bovendien een stuk lastiger om te zien wat jij online aan het doen bent.

Maar wil je echt dat niemand op internet weet wat jij aan het doen bent, dan is een VPN niet genoeg. Gebruik je bijvoorbeeld Chrome, dan wordt je internetgeschiedenis gewoon in de Cloud opgeslagen. Andere apps die op jouw computer geïnstalleerd staan, kunnen ook gewoon mee blijven kijken.

Google en Facebook blijven meekijken
Een VPN beschermt dus alléén het internetverkeer dat je computer al verlaten heeft. Apps op je pc of mobiel en sites met login zoals Google of Facebook kunnen gewoon mee blijven luisteren.

Kortom, een VPN is een belangrijk onderdeel van je online beveiliging – maar je hebt meer nodig. Het is daarom belangrijk om op te blijven letten als je een website bezoekt: slaat deze cookies op? Heeft een site met een account, zoals Facebook, privacyinstellingen die je kan aanpassen? Zelfs dan geldt overigens: wil je je privacy helemaal veiligstellen, dan kan je beter niet op sociale media zitten.

Zijn er alternatieve programma’s?
De beste beveiliging is een opstapeling van opties. Denk bijvoorbeeld eens na over de browser die je gebruikt. Browser Tor verstopt al jouw internetverkeer door het door een aantal servers tegelijkertijd te sturen. Al je verkeer via Tor is versleuteld, zodat niemand die het onderschept het kan lezen.

Deze browser wordt gebouwd en bijgehouden door een non-profitstichting, die alleen tot doel heeft om jouw privacy te beschermen. Wel wordt Tor vaker gebruikt door criminelen om het zogenoemde ‘dark web’ op te komen. Heb je liever een standaardbrowser, dan is Firefox verreweg de meest privacyvriendelijke optie.

]]>
Erkende fouten van microsoft https://uneed-it.nl/micorsoft-erkend-fouten-in-windows-11/ Tue, 02 Nov 2021 14:00:39 +0000 https://uneed-it.nl/?p=2361 Windows 11 is al een week beschikbaar, maar voor sommige gebruikers is het gebruik niet zonder problemen. Hier staan de meest belangrijke bugs voor je op een rijtje altijd handig om te weten wat het ergste is wat je kunt verwachten, als je twijfelt over upgrade of geen Windows 11.

Waar sommige gebruikers maar wat graag de Taakbalk van Windows 10 terug willen zullen sommigen juist blij zijn met die van Windows 11. Sinds kort is het ontwerp terug te zetten naar dat van Windows 10 met een andere thema maar voor sommige gebruikers geldt dat de taakbalk onbedoeld aan de linkerkant staat.

Bovendien werkt in zijn geval Startmenu ook niet. Er blijkt wel een workaround te zijn. Als je met behulp van de tool netplwiz een lokaal administratoraccount toevoegt kun je je vorige account verwijderen. In veel gevallen blijkt dit genoeg te zijn om zowel het probleem met de taakbalk als met het startmenu te verhelpen.

Een bekender groot probleem is de prestatie van AMD processors hebben op Windows 11. In e-sports-games zouden systemen tot 15% aan prestaties kunnen verliezen. Om precies te zijn is de latency van de L3-cache hoger en wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen snellere en tragere cores, zeer bedenkelijk dus! Wel werkt AMD al aan software-updates die deze maand nog beschikbaar gesteld moeten worden!

Tegelijkertijd kondigde de softwaremaker aan dat Intels netwerksoftware kampt met dataverlies, wederom door compatibiliteitsproblemen met het nieuwe besturingssysteem. User Datagram Protocol-packages worden hierdoor in bepaalde situatie niet verzonden. Dat maakt je verbinding trager. Aanstaande dinsdag is het Update dag, dan is Microsoft van plan een update uit te rollen met de oplossing.

Ons advies? Wacht met updaten naar Windows 11 tot er duidelijk is dat de bekende problemen zijn opgelost met updates van Microsoft..
Is je laptop of computer wat ouder? Doe dan bij ons de PC of Laptop check geheel vrijblijvend, zodat u zeker weet of het verstandig is om naar Windows11 over te gaan.

Team Uneed-IT

]]>
Is uw Laptop of PC geschikt is voor Windows11? https://uneed-it.nl/is-uw-laptop-of-pc-geschikt-is-voor-windows11/ Tue, 05 Oct 2021 07:54:31 +0000 https://uneed-it.nl/?p=2341 Microsoft is begonnen met het wereldwijd uitrollen van Windows 11 voor alle gebruikers. Het bedrijf had onlangs een tool geïntroduceerd met de naam PC Health Check, waarmee gebruikers kunnen achterhalen of het nieuwe Windows op hun pc of laptop werkt. Het bedrijf hoopt dat de nieuwe update tegen 2022 op alle apparaten beschikbaar zal zijn. Microsoft heeft een aantal geweldige functies in het komende Windows voorzien, die de gebruikerservaring zullen verdubbelen. U kunt uw laptop of PC controleren via: https://aka.ms/GetPCHealthCheckApp 1 Kopieer dit in uw browser. 2 Ga dan naar de map downloads. 3 opent dan WindowsPCHealthCheck up. 4 U krijgt een samenvatting te zien of uw laptop of PC geschikt is. 5 Is uw laptop of PC niet geschikt, kom dan bij ons om uw laptop of PC in te ruilen voor een nieuwe! 6 Maak een afspraak via 0182 820218 0f 0630985409 7 Een advies aan huis of kantoor komen? Ook dat kan via onze online agenda! ]]> Windows 11 komt er aan https://uneed-it.nl/windows-11-komt-er-aan/ Thu, 08 Jul 2021 08:46:04 +0000 https://uneed-it.nl/?p=2286 Windows heeft altijd bestaan om een podium te zijn voor de innovatie van de wereld. Het is de ruggengraat van wereldwijde bedrijven geweest.. Het web werd geboren en opgegroeid in een Windows omgeving. Het is de plek waar velen van ons onze eerste e-mail schreven, ons eerste pc-spel speelden en onze eerste regel code schreven.

Windows is de plek waar mensen naartoe gaan om te creëren, verbinding te maken, te leren en te bereiken – een platform waar vandaag de dag meer dan een miljard mensen op vertrouwen. De verantwoordelijkheid om voor zoveel mensen te ontwerpen is er een die we niet licht opstrijken.

De afgelopen 18 maanden brachten een ongelooflijke verschuiving in de manier waarop we onze pc’s gebruikten; we gingen van het passen van de pc in ons leven naar proberen ons hele leven in de pc te passen. Onze apparaten waren niet alleen waar we naartoe gingen voor vergaderingen, lessen en om dingen gedaan te krijgen, maar waar we kwamen om games te spelen met vrienden, onze favoriete shows kijken en misschien wel het meest betekenisvol, contact met elkaar te maken.

In het proces vonden we onszelf het recreëren van het kantoor geklets, de gang geklets, trainingen, happy hours en vakantie vieringen. Wat zo krachtig was, was de verschuiving in de pc die we zagen en voelden van iets praktisch en functioneel naar iets persoonlijks en emotioneel.

Dit is wat ons inspireerde toen we de volgende generatie Windows bouwden. Om een plek te bouwen die vertrouwd aanvoelt, waar je kunt creëren, leren, spelen en vooral verbinden op alle nieuwe manieren.

Kijk eens op de video van Microsoft.

https://blogs.windows.com/…/06/24/introducing-windows-11/

Wordt vervolg..

Team Microsoft en Uneed-IT

]]>
Snelheid internet https://uneed-it.nl/snelheid-internet/ Wed, 23 Jun 2021 09:20:05 +0000 https://uneed-it.nl/?p=2270 De Nederlandse mobiele aanbieders geven te weinig duidelijkheid over de geraamde mobiele internetsnelheden die klanten kunnen verwachten. Dit is in strijd met de regelgeving van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt

Nederlandse mobiele aanbieders moeten, conform de regelgeving van toezichthouder ACM, hun geraamde mobiele downloadsnelheid, de hoogste internetsnelheid die zij kunnen bieden, vermelden in de contracten met klanten. Dit staat in de regelgeving van de ACM. Een simpele verwijzing voor deze informatie naar de eigen website van de aanbieder is niet toegestaan.

De onderzoekers zijn het niet mee eens en spreken in de gevallen van Vodafone en KPN van een ‘theoretische’ snelheid die kan worden bereikt. Dus niet de ‘geraamde of de te verwachten’ snelheid. De vergelijkingswebsite geeft aan dat de betreffende mobiele aanbieders best wel de geraamde mobiele internetsnelheid kunnen aangeven doordat zij inzicht in hun netwerk hebben. Optimale prestaties en een semantische discussie over theoretische of te verwachten snelheid gaan volgens de onderzoekers niet op.

]]>
Outlook wordt vernieuwd https://uneed-it.nl/outlook-wordt-verneiuwd/ Tue, 01 Jun 2021 07:32:02 +0000 https://uneed-it.nl/?p=2227 De update is waarschijnlijk één van de grootste veranderingen aan Outlook voor Windows sinds de oorspronkelijke lancering in 1997, zegt Microsoft. Desondanks hoopt het bedrijf dat gebruikers niet doorhebben dat er iets is veranderd. “Dit is één van die verbeteringen die onzichtbaar moet blijven, omdat het problemen elimineert maar niks verandert aan de basis functionaliteit van het product. Iets anders dat sneller gaat met de update is het laden van gedeelde agenda’s. Dat zou ook ogenblikkelijk moeten gebeuren, in plaats van de paar seconden die het systeem eerst nodig had.

Verder zijn er andere kleine veranderingen om de gedeelde Outlook agenda’s net wat handiger te maken. Zo hoeven gebruikers niet te kiezen of ze een bericht naar alle deelnemers of een deel van de deelnemers willen sturen, bij het veranderen van de lijst van deelnemers. Outlook zal voortaan zelf reduceren naar welke gebruikers een update moet worden gestuurd.

Op het moment kan zo’n 10 procent van de Outlook voor Windows gebruikers met de agenda verbeteringen aan de slag. Microsoft is van plan de update geleidelijk aan gedurende de lente en zomer naar meer gebruikers uit te rollen. Overigens waren de verbeteringen voor de gedeelde agenda al eerder beschikbaar voor Outlook op de Mac, mobiele telefoon en de webversie.

]]>
eye catcher, Een actie van Uneed-IT https://uneed-it.nl/eye-catcher-een-actie-van-uneed-it/ Wed, 07 Apr 2021 09:17:28 +0000 https://uneed-it.nl/?p=1763 Regelmatig zullen we een Eye Catcher posten op sociaal media. Dit zijn producten van fabrikanten met een hoogwaardig kwaliteit tegen een speciale prijs.
Eye Catcher worden eenmaal gepost en zolang de voorraad strekt. U kunt alleen deze producten ophalen in onze showroom en worden niet verstuurd! De actie van deze Eye Catcher is een week geldig!

]]>
Interview in de regiokranten https://uneed-it.nl/interview-in-de-regiokranten/ Tue, 09 Mar 2021 10:18:32 +0000 https://uneed-it.nl/?p=1661 John Sips: ,,Professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij Uneed-IT bovenaan”

’ImakeIT’ heet voortaan ‘Uneed-IT’ en is niet meer gevestigd aan de Brugweg 1 bij de hefbrug in Waddinxveen, maar in een modern nieuw kantoorpand aan de Zuidbaan 514 op het bedrijventerrein GouwePark in Moordrecht, net over de grens van Waddinxveen en Gouda.

Voor deze belangrijke veranderingen hebben de eigenaren John en Petra Sips van deze IT-specialist voor ondernemers en particulieren gekozen om allerlei redenen. Met de nieuwe naam ‘Uneed-IT’ en hun vertrouwde website www.ikmaakhetwel.nl willen ze graag het unieke en exclusieve karakter van hun bedrijf tot uitdrukking brengen. En ook nog eens op een nieuwe locatie die makkelijker bereikbaar is.

,,Onze nieuwe locatie heeft een veel betere bereikbaarheid dan ons inmiddels verkochte pand aan de oostkant van de Gouwe bij een heel drukke hefbrug onderaan de daar extra krappe Brugweg”, stelt John Sips. ,,Klanten mopperden terecht dat ze naar ons langer onderweg waren als ze heen en terug ook nog eens vaak voor een geopende hefbrug moesten wachten.”

,,Er is in het pand op het GouwePark veel ruimte en een goed overzicht, een showroom met bekende A-merken, een grote technische dienst, adviescentrum, magazijn en administratie”, legt John Sips uit tijdens een rondleiding in het nieuwe bedrijfsonderkomen met vijf medewerkers. ,,We hebben verder de beschikking over twee verdiepingen en er zijn vier eigen parkeerplaatsen voor de deur. Bovendien schenken we de lekkerste koffie!”

Het nieuwe pand betekent niet alleen een fris modern gebouw, maar ook een in een modern jasje gestoken huisstijl, nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen. En belangrijk is ook dat Uneed-IT voortaan verwarring voorkomt met de vorige bedrijfsnaam die er bij het herhaaldelijk imiteren daardoor in de regio Waddinxveen en omgeving ontstond!

Dat bij een nieuwe locatie ook een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en een vernieuwde website horen ligt voor de hand. ,,Die zijn voor ons belangrijk omdat ze ook zicht bieden op onze jarenlange kennis en ervaring als IT-specialist”, aldus John Sips. Hij is inmiddels bijna dertig jaar in verschillende branches actief sinds hij, na eerst nog bij IBM Nederland als operator en ontwikkelaar van besturingssoftware gewerkt te hebben, in 1992 zelfstandig met automatiseren is begonnen en zich in talrijke aspecten van zijn werk gecertificeerd heeft.

Onder het logo van Uneed-IT staat veelbetekenend de woorden ‘U het gebruik, wij de zorg!’. ,,Wij doen in alles waaraan een stekker zit als oplader van heel veel apparatuur, zoals de pc, smartphone, tablet en televisie”, zegt John Sips. ,,De klant, zowel ondernemer als particulier, bieden we het onbezorgde gebruik en wij staan er indien nodig en gewenst als helpende handen omheen.”

,,Bij de abonnementen voor service en preventief onderhoud die wij aanbieden aan consumenten bieden wij onbeperkte technische hulp voor 150 euro per jaar. Hiermee ben ik al vanaf het begin actief. De bestellingen uit onze website worden in de Goudse, Alphense en Zoetermeerse regio bij de mensen thuis bezorgd en vakkundig geïnstalleerd.”

De sterke pijlers van Uneed-IT zijn de verkoop, het onderhoud aan huis of in het bedrijf en de reparaties binnen hooguit een dag omdat mensen niet zonder hun pc, tablet, laptop en smartphone kunnen. Daarbij is ook belangrijk dat John Sips dé kwaliteitspartner is van de winkelketen VOBIS Computers met Terra van Wortmann uit Duitsland. Dat is de toonaangevende leverancier van hoogwaardige computer- en randapparatuur in de breedste zin van het woord.

,,Naast het leveren van goederen zijn VOBIS Computers en Uneed-IT gericht op het leveren van diensten waarbij de medewerkers bekend staan om hun goede productkennis. Deze productkennis houden zij up-to-date vanwege de A-merk-leveranciers. Daarnaast heeft VOBIS Computers en Uneed-IT de beste service, partners en een breed en actueel assortiment IT-producten. Dat is ook de reden dat we constant bezig zijn met vernieuwing en innovatie,” aldus Vobis Computers. John Sips is ook lid van de landelijke ICT Vereniging Profs die bestaat uit enkele tientallen ondernemers met een hoge graad van ICT-kennis.

John Sips van Uneed-IT: ,,Wat ik als doener in mijn werk belangrijk vind is een menselijke houding en snelle reactie op vragen en reparaties. Bij het zoeken naar oplossingen geef ik nooit op. Er gaat weliswaar veel online, maar ik zoek ook altijd het rechtstreekse contact met de klanten. Die persoonlijke aandacht zorgt voor vertrouwen. Bedrijven en particulieren kunnen daarom op ons bouwen als het gaat om professionaliteit en betrouwbaarheid.”

Uneed-IT (www.uneed-it.nl en www.ikmaakhetwel.nl) is gevestigd aan de Zuidbaan 514 op het GouwePark in Moordrecht. Het bedrijf is voor ondernemers en particulieren van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00-18.00 uur (T 0182-820218) en daarna telefonisch bereikbaar tot 23.00 uur (via het servicenummer M 06-30985409). Uneed-IT is ook een UPS Acces Point en Servicepunt voor het afhalen of afgeven van DHL-pakketten.

]]>

Geachte relaties,

Wij zijn gevestigd op het Industrieterrein Gouwe Park. Gratis parkeren voor de deur en de lekkerste koffie!

Wij geopend van ma- tot vrijdag 10:00 tot 17:30 Dit geldt ook voor de Technische Dienst en pakketten ophalen en brengen! Voor storingen en werkzaamheden voor bedrijven zijn wij geopend. U hoeft geen afspraak te maken!

Wij hebben een nieuwe webshop: www.uneedit-webshop.nl of zie op onze site.

Tot ziens bij Uneed-IT


Zuidbaan 514, 2841MD Moordrecht

+316 30 985 409 Servicenummer
+3118 28 202 18 kantoor, bereikbaar van 09:00 - 18:00

ma t/m vrij, 09:00 - 23:00 telefonisch bereikbaar
voor abonnementhouders

over ons
Wij zijn de IT specialist bij u in de regio.

Welkom bij Uneed-IT, de IT specialist met een rijke historie op gebied van PC reparatie en onderhoud. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe hardware. We komen graag bij u langs om de problemen met uw PC of laptop te verhelpen of nieuw aangeschafte hardware goed voor u in te stellen. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel, de koffie staat klaar!

De Uneed-IT webshop
Uitgelichte producten

De referenties
Dit zeggen onze tevreden klanten


John is voor mij een PC pitbul. Waar hij zijn tanden in zet, laat hij niet meer los. Ik bezorg hem de problemen en hij lost ze op. Zowel met het computertechnische gebeuren, updates of het weer op gang brengen van mijn vastgelopen pc of mijn baggertrage laptop. Of recentelijk het ontgrendelen van mijn hopeloos vergrendelde Samsung tablet. Kortom: een prima zaak. Minpunten: Geen.

Henk van Dongen


Mijn Imac ging stuk, tijdens de reparatieduur ontving ik een leen-laptop van dit bedrijf zolang de reparatie duurde, zonder extra kosten. Grote klasse. Pluspunten: Snel en vakkundig geholpen met vriendelijke mensen.

Myrthe van der Leijden


De Hulp op Afstand van Uneed-IT in Waddinxveen is helemaal zo gek nog niet. Een telefoontje en je storing op je computer wordt op afstand gerepareerd. Helemaal geen geleur met je computer onder je arm naar een technische dienst om daarna weer alles opnieuw aan te sluiten. Niets daarvan…. je neemt gewoon telefonisch contact op met Uneed-IT en je storing wordt op afstand op deskundige wijze verholpen en dat is verdomde handig vanuit dit Uneed-IT abonnement.

Peter van Zon

zakelijk
Het aanspreekpunt voor zakelijke klanten.

Uneed-IT houdt van menselijk contact en is doelgericht om u de zorgen uit handen te nemen. Zijn er problemen dan zijn ze voor ons. U hoeft alleen een melding te maken en wij doen de rest. Uurtje factuurtje is bij ons niet aan de orde omdat u een vaste lage prijs betaalt voor veel voorkomende werkzaamheden. Mocht zich een grote storing voordoen die langer dan 2 uur duurt, dan wordt helder uitgelegd wat de kosten zijn zodat u weet waarvoor u betaalt. Het abonnement geeft u tevens recht op 10 % korting op de factuur zodat u het abonnement terug kunt verdienen.

meer informatie