Geachte relaties,

Wij zijn gevestigd op het Industrieterrein Gouwe Park. Gratis parkeren voor de deur en de lekkerste koffie!

Wij geopend van ma- tot vrijdag 10:00 tot 17:30 Dit geldt ook voor de Technische Dienst en pakketten ophalen en brengen! Voor storingen en werkzaamheden voor bedrijven zijn wij geopend. U hoeft geen afspraak te maken!

Tot ziens bij Uneed-IT


Zuidbaan 514, 2841MD Moordrecht

+316 30 985 409 Servicenummer
+3118 28 202 18 kantoor, bereikbaar van 09:00 - 18:00

ma t/m vrij, 09:00 - 23:00 telefonisch bereikbaar
voor abonnementhouders

over ons
Wij zijn de IT specialist bij u in de regio.

Welkom bij Uneed-IT, de IT specialist met een rijke historie op gebied van PC reparatie en onderhoud. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe hardware. We komen graag bij u langs om de problemen met uw PC of laptop te verhelpen of nieuw aangeschafte hardware goed voor u in te stellen. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel, de koffie staat klaar!

De Uneed-IT webshop
Uitgelichte producten

De referenties
Dit zeggen onze tevreden klanten


John is voor mij een PC pitbul. Waar hij zijn tanden in zet, laat hij niet meer los. Ik bezorg hem de problemen en hij lost ze op. Zowel met het computertechnische gebeuren, updates of het weer op gang brengen van mijn vastgelopen pc of mijn baggertrage laptop. Of recentelijk het ontgrendelen van mijn hopeloos vergrendelde Samsung tablet. Kortom: een prima zaak. Minpunten: Geen.

Henk van Dongen


Mijn Imac ging stuk, tijdens de reparatieduur ontving ik een leen-laptop van dit bedrijf zolang de reparatie duurde, zonder extra kosten. Grote klasse. Pluspunten: Snel en vakkundig geholpen met vriendelijke mensen.

Myrthe van der Leijden


De Hulp op Afstand van Uneed-IT in Waddinxveen is helemaal zo gek nog niet. Een telefoontje en je storing op je computer wordt op afstand gerepareerd. Helemaal geen geleur met je computer onder je arm naar een technische dienst om daarna weer alles opnieuw aan te sluiten. Niets daarvan…. je neemt gewoon telefonisch contact op met Uneed-IT en je storing wordt op afstand op deskundige wijze verholpen en dat is verdomde handig vanuit dit Uneed-IT abonnement.

Peter van Zon

zakelijk
Het aanspreekpunt voor zakelijke klanten.

Uneed-IT houdt van menselijk contact en is doelgericht om u de zorgen uit handen te nemen. Zijn er problemen dan zijn ze voor ons. U hoeft alleen een melding te maken en wij doen de rest. Uurtje factuurtje is bij ons niet aan de orde omdat u een vaste lage prijs betaalt voor veel voorkomende werkzaamheden. Mocht zich een grote storing voordoen die langer dan 2 uur duurt, dan wordt helder uitgelegd wat de kosten zijn zodat u weet waarvoor u betaalt. Het abonnement geeft u tevens recht op 10 % korting op de factuur zodat u het abonnement terug kunt verdienen.

meer informatie