Nieuw van ImakeIT en Lenco

Lenco is al meer dan zeventig jaar synoniem voor Zwitserse precisie op het gebied van Hi-Fi en consumentenelektronica. Lenco fabriceert en distribueert met de nieuwste technologieën een compleet assortiment “smart choice” consumenten-elektronica producten, waaronder platenspelers, radio’s, speakers en meer. Voor jong en oud, iedere leeftijd en binnen iedere levensfase bieden wij elektronica producten die op elk moment te gebruiken zijn. Alle Lenco producten kenmerken zich door een innovatief design of een stukje nostalgie in een modern jasje, gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. Daarom heeft ImakeIt gekozen voor samenwerking in verkoop en support.

Of je nou feest viert met je vrienden, sport of samen op de bank TV kijkt, boos of blij bent, Lenco is de vriend die onderdeel is van jouw moment. Samen kunnen we er namelijk mooie en onvergetelijke momenten van maken en het beste in elkaar naar boven halen.Daarom geloven wij als smart choice brand in ons eigen FRIENDS principe dat staat voor:

Fast & Flexible (Snel & flexibel)
De bouwsteen van ons succes, aanpassingsvermogen door snel en flexibel te zijn. Deze onderwerpen zijn essentieel om aan de veranderende behoeften van consumenten te voldoen en om te navigeren door de onvoorspelbare markttrends waarin we actief zijn. We blijven dankzij ons aanpassingsvermogen bovendien goed op de hoogte van de stand van zaken, de veranderende behoeften en nieuwe technologieën, zodat we jou als consumenten en eindgebruiker beter van dienst kunnen zijn als een dynamisch en bloeiend bedrijf.

Reliable (betrouwbaar)
Jouw vertrouwen in ons is veel waard. We werken met officiële normen en processen. Bovendien worden de fabrieken zonder uitzondering regelmatig bezocht door haar inspecteurs, met bijzondere aandacht voor de arbeidsomstandigheden ter plaatse, maar ook voor de sociale arbeidsomstandigheden of veiligheidsaspecten die van toepassing zijn op de betrokken werknemers. Zonder voorbehoud wordt elke vorm van kinderarbeid afgezworen; dit wordt niet getolereerd door Lenco.