Updates van Microsoft

Sinds de komst van Windows op 24 augustus 1994, is de nieuwste Windows10 gelanceerd in 2015. Deze wordt tweemaal per jaar vernieuwd met een grote onderdelenupdate. En tussendoor beveiligingsupdates en kleine updates om hier en daar een probleem op te lossen. Het is voor ImakeIT en andere ICT Profs een steeds groter onderdeel van ons business model.

Het vervelende voor de ICT wereld is dat het soms erg lastig uit te leggen is waarom de computer het opeens niet meer goed doet. Vooral omdat ImakeIT nieuwe pc’s en laptops levert en alle software handmatig voor u installeert. In de eerste weken krijgen we de onderstaande vragen;
‘Ik heb hem nog maar net en nu doet hij het al niet meer goed! Ik neem toch aan dat het nog garantie is? U bent gisteren geweest en nu heb ik weer een ander probleem!

De problemen worden in vrijwel alle gevallen veroorzaakt door de updates. Toetsenborden die gek doen, usb poorten die niet meer werken, printers die niet meer werken of een NAS die plotseling niet meer bereikbaar is. Maar ook Wifi- en netwerkproblemen, geen internet, alles is mogelijk.

Wij als ImakeIT kunnen dit niet voorkomen maar wel altijd oplossen. Helaas kan dit vrijwel nooit onder garantie. Hiervoor vraag ik bij deze uw begrip. Al deze problemen kunnen we vaak in een halve dag voor u oplossen zodat u uw computer of laptop zo kort mogelijk kwijt bent!

Deze werkzaamheden worden gedaan tegen sterk gereduceerd tarief.