Wij zijn verhuisD.

Geachte relatie,

Met een wel overwogen beslissing hebben wij besloten om ons bedrijf te verhuizen naar een nieuw modern pand. Dit hebben we gedaan vanwege de onderstaande redenen:

Sinds 21 december zijn wij verhuisd naar een nieuw pand wat beter bereikbaar voor u is. U heeft namelijk aangegeven dat onze oude locatie in de loop der jaren steeds lastiger bereikbaar werd door het steeds drukker wordende verkeer.  Maar ook het feit dat de brug heel vaak open gaat was een bron van ergernis.

Ook willen wij u informeren dat concurrent collega J. Snelleman van Computermaatje onze naam, ImakeIT, voor zichzelf gebruikt. De domeinnaam imakeit.nl wordt namelijk momenteel doorgelinkt naar de webpagina van Computermaatje.

Daarnaast heeft hij onze handelsnaam laten vastleggen als zijn merk bij een merkenbureau. Dit noemen wij “ter kwader trouw” vastleggen.
In nov. 2011 heeft de voorzieningsrechter bepaald dat aanhaken van marketing aan ons bedrijf en het gebruik maken van onze namen een strafbaar feit is.
Tot slot zijn er nog de valse reviews met fictieve namen en foto’s van echte personen om ons bedrijf schade toe te brengen over de afgelopen jaren. Voor u als relatie ligt het dossier ter inzage. Er is aangifte gedaan bij de politie in Waddinxveen en Gouda. Het onderzoek loopt nog.

Wegens bovenstaande redenen gaan wij onze huisstijl en website www.ikmaakhetwel.nl en www.uneed-it.nl laten vernieuwen. Onze werkzaamheden met aandacht, service en garantie zullen niet veranderen!

John Sips