Windows 11 komt er aan

Windows heeft altijd bestaan om een podium te zijn voor de innovatie van de wereld. Het is de ruggengraat van wereldwijde bedrijven geweest.. Het web werd geboren en opgegroeid in een Windows omgeving. Het is de plek waar velen van ons onze eerste e-mail schreven, ons eerste pc-spel speelden en onze eerste regel code schreven.

Windows is de plek waar mensen naartoe gaan om te creëren, verbinding te maken, te leren en te bereiken – een platform waar vandaag de dag meer dan een miljard mensen op vertrouwen. De verantwoordelijkheid om voor zoveel mensen te ontwerpen is er een die we niet licht opstrijken.

De afgelopen 18 maanden brachten een ongelooflijke verschuiving in de manier waarop we onze pc’s gebruikten; we gingen van het passen van de pc in ons leven naar proberen ons hele leven in de pc te passen. Onze apparaten waren niet alleen waar we naartoe gingen voor vergaderingen, lessen en om dingen gedaan te krijgen, maar waar we kwamen om games te spelen met vrienden, onze favoriete shows kijken en misschien wel het meest betekenisvol, contact met elkaar te maken.

In het proces vonden we onszelf het recreëren van het kantoor geklets, de gang geklets, trainingen, happy hours en vakantie vieringen. Wat zo krachtig was, was de verschuiving in de pc die we zagen en voelden van iets praktisch en functioneel naar iets persoonlijks en emotioneel.

Dit is wat ons inspireerde toen we de volgende generatie Windows bouwden. Om een plek te bouwen die vertrouwd aanvoelt, waar je kunt creëren, leren, spelen en vooral verbinden op alle nieuwe manieren.

Kijk eens op de video van Microsoft.

https://blogs.windows.com/…/06/24/introducing-windows-11/

Wordt vervolg..

Team Microsoft en Uneed-IT