Windows7 end of live

Het is goed om te weten dat je je computer nog steeds kan gebruiken als Windows 7 niet meer ondersteund wordt.

Het risico is wel groter maar je computer nog steeds gebruiken zonder internet om het risico minimaal te houden. Maar overstappen van windows 7 naar windows 10 is nog steeds aangeraden.

Een Windows 10 laptop of desktop is nu eenmaal sneller en veiliger. Microsoft heeft de laatste jaren het besturingssysteem geoptimaliseerd zodat het voor iedereen vertrouwd aanvoelt.

Aan alle goede dingen moet een einde komen. En snel genoeg zal Windows 7 niet meer ondersteund worden door Microsoft. Gebruikers van Windows 7 zullen vanaf 14 januari 2020 dus geen vernieuwingen of ondersteuning meer krijgen, dit betekent ook geen bescherming meer.

Hierdoor is het risico op hackers bijvoorbeeld groter. Ook als er technische problemen zijn met je besturingssysteem zal je hiervoor Microsoft niet meer kunnen inschakelen om je hierbij te helpen. Het beste wat je kan doen is overstappen van Windows 7 naar Windows 10.

Overstappen naar Windows 10 is niet zo moeilijk, je kan Windows 10 kopen en installeren op je huidige computer als deze voldoet aan de minimale specificaties of je upgrade jouw computer of laptop of u besluit om een nieuw toestel waar Windows 10 al op geïnstalleerd is.

In de maanden september en oktober ontvangt u 15% korting op een upgrade of bij aanschaf van een nieuwe computer of laptop. Wij zeggen niet voor niets dat je computer of laptop: Goed, Veilig en duurzaam zijn. ImakeIT staat daar garant voor!